• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Over Designer Fashion

Het ontstaan van Designer Fashion gaat terug tot maar liefst in 2004....

 

Toen is aan de keukentafel het idee onstaan om een webshop in kinderkleding te beginnen aangezien daar toen nauwelijks aanbod in was... de naam? Designer Kids! In die tijd waren er nauwelijks webshops met kinderkleding en het was vanaf het begin een groot succes, zo groot dat we in 2010 ook een stenen winkel hebben geopend in Oude-Tonge, we bleven maar groeien waarbij onze kracht vooral lag in het mixen en matchen van merken en kleding en deze sets te fotograferen op kids. Echter door de enorme groei van zowel de webshop als de winkel was daar steeds minder tijd voor en juist dat was onze kracht en eerlijkgezegd ook datgene wat ik het liefst deed. 

Daarom heb ik besloten om in 2016 het roer om te gooien, ik wilde weer gaan doen waar mijn passie ligt, het runnen van een webshop en het stylen/fotograferen van sets.. tel daar 2 inmiddels ouder geworden dochters bij op en zo werd de kinderkleding webshop een dames webshop en werd Designer Kids Designer Fashion :)

Mijn doelstelling is vrij simpel.. ik hoef niet de grootste te worden maar wel de leukste ;) Er zijn juist al enorm veel grote webshops met een enorm aanbod. Juist dat maakt het voor de meeste lastig om te kiezen. Daarom kiezen wij voor jullie... gewoon wat je nodig hebt ;) Wij selecteren van leuke, hippe, trendy maar vooral ook eerlijke merken waar we volledig achterstaan (vinden wij heel belangrijk.. fast fashion aanbieders zijn er ook al genoeg online) de leukste items om voor jullie het online shoppen zo gemakkelijk mogelijk te maken daarbij willen we jullie zoveel mogelijk inspireren hoe je het item kunt dragen. Dus niet de grootste maar wel de leukste met een personal touch, we besteden veel aandacht aan het inpakken van je bestelling, beantwoorden je mail zo snel mogelijk en indien gewenst maken we ook een look voor je in ons Lookbook van een item op onze site waarvan je niet weet hoe je het moet combineren. Ook proberen we te inspireren via onze Social Media kanalen Facebook en Instagram.

Door onze switch van kinder- naar dameskleding en de nieuwbouw van onze nieuwe webshop in dameskleding zijn we nog niet waar we willen zijn maar we werken er hard aan! 

Wil je niets missen ? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en stay tuned..... 

Graag tot ziens!

Mary & Team Designer Fashion