• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN DESIGNERFASHION.NL

Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en transacties. Heeft u vragen over één van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot info@designerfashion.nl.

1. ALGEMEEN
1.1 Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.
1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.
1.3 Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven

2. PRIJZEN/AANBIEDINGEN
2.1 Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor het definitief bevestigen van de bestelling wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten via onze website gecommuniceerd.
2.2 DesignerFashion.nl is niet aansprakelijk voor prijsvermeldingen en aanbiedingen die overduidelijk onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, programmer-, of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 
2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

3 BETALING
3.1 Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website. Bij de hieronder genoemde betaalmethoden zal de verwerking van de betaling verlopen via de betaalprovider Qantani (Mollie Payments, meer informatie over Qantani, zie www.qantani.com

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden :
- iDeal Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank of ING (Postbank), kunt u via onze site op een zeer veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.  Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de gebruikelijke procedure die u gewend bent met betalingen via internet bankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: www.iDeal.nl.
- PayPal U dient hiervoor wel een PayPal-account te hebben. Uw betaling wordt direct online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet is goedgekeurd. De kosten die PayPal hiervoor bij ons in rekening brengt zullen NIET worden doorberekend. Deze nemen wij geheel voor onze rekening. Je hoeft hiervoor dus niets extra te betalen ! 
LET WEL: wij accepteren alleen directe betalingen via PayPal en geen uitgestelde bankbetalingen.

​3.2 Betaling dient direct te geschieden zonder korting binnen 1 dag na factuurdatum.

4. ADMINISTRATIE- EN VERZENDKOSTEN
4.1 De verzendkosten bedragen 3,95 euro per bestelling voor verzending binnen Nederland ongeacht het aantal artikelen dat u bestelt. Bij een evt. actie waarbij er boven een bepaald bedrag geen verzendkosten in rekening worden gebracht zullen deze wel verrekend worden indien bij een ruiling het orderbedrag beneden dat bedrag uitkomt. De verzendkosten voor verzending naar België en Duitsland bedragen 7,95 per bestelling. Voor verzending naar overige landen gelden andere tarieven, u kunt hierover kontakt met ons opnemen.
4.2 Bij ruilen/retourneren zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor rekening van de klant.
4.3 Bij ruiling van een artikel neemt DesignerFashion.nl éénmalig de verzendkosten op zich van het opnieuw te versturen artikel indien dit artikel niet meer dan 25% is afgeprijsd.
4.4 Wij versturen maximaal 2 bestellingen samen. Voorwaarde hiervoor is dat beide orders nog niet verwerkt  zijn door ons en er niet meer dan 4 dagen tussen beide orders zit. U kunt dit via e-mail aanvragen onder vermelding van beide ordernummers. U ontvangt dan van ons een bevestiging. Beide orders zullen betaald moeten zijn binnen 5 dagen na de 1e factuurdatum.  Wij zullen hiervoor  € 0,50 aan administratie-/ refundkosten in rekening brengen en dit bedrag in mindering brengen op de terug te storten verzendkosten. Wij zullen dit alleen terugstorten als we via e-mail een verzoek tot samen verzenden hebben ontvangen en  aan bovengenoemde voorwaarde is voldaan.

5. LEVERING
5.1 DesignerFashion.nl streeft ernaar om bestellingen dezelfde werkdag na ontvangst van de betaling te verzenden. DesignerFashion.nl is hiertoe echter niet verplicht. Mochten wij hiervan om bepaalde redenen van afwijken dan krijgt u hiervan via e-mail een bericht, een bestelling zal echter in principe altijd binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd worden. Onze vaste verzenddagen zijn maandag, woensdag en vrijdag (uitzonderingen daargelaten). U krijgt van ons een verzendbevestiging via e-mail wanneer uw bestelling is verzonden.
5.2 De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na het plaatsen van de bestelling. Indien het niet mogelijk blijkt de bestelling binnen 30 dagen te leveren ontvangt de klant hierover bericht en kan deze de koop kosteloos ontbinden. Uitgezonderd zijn bestellingen waarvoor beide partijen een andere leveringstermijn zijn overeengekomen.
5.3 Indien bij uw bestelling een artikel zit wat nabesteld moet worden is dat vermeld bij de omschrijving van het artikelen. U ontvangt van ons een e-mail wanneer we uw betaling hebben ontvangen en de mededeling dat we het artikel hebben besteld voor u en hoelang de levertermijn daarvan is.
5.4 Mocht een artikel onverhoopt niet (meer) leverbaar zijn, zal dit telefonisch of  per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.5.5 De verzending geschiedt volgens de AVG –voorwaarden (Algemene voorwaarden voor Goederenvervoer van PostNL ) hetzij via brievenbuspost hetzij via pakketpost. Indien een enveloppe door de brievenbus past zal deze als brievenbuspost worden aangeboden bij PostNL. Voordeel van deze wijze van verzending is dat u hiervoor niet thuis hoeft te zijn. Indien het niet door de brievenbus past zal het met pakketpost verzonden worden. Hiertoe worden door PostNL 2 bezorgpogingen gedaan. Indien het pakketje niet bezorgd kan worden kunt u het afhalen bij de dichtsbijzijnde vestiging van PostNL.

6. RUILEN/RETOURNEREN VAN ARTIKELEN
 Wij besteden veel zorg en aandacht aan het verwerken en verzenden van uw bestelling. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Bij ruiling voor een andere maat/kleur zullen wij éénmalig de verzendkosten voor het opnieuw te versturen artikel (mits niet meer dan 25% afgeprijsd) voor onze rekening nemen. Bij retour zulllen wij zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag restitueren. 
 
6.1 Artikelen kunnen geruild/geretourneerd worden mits aan de volgende voorwaarden is voldaan.
- De artikelen dienen binnen 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling aangemeld te zijn voor retour. U doet dit door een e-mail te sturen naar info@designerfashion.nl.
Vermeldt u hierbij uw ordernr. U ontvangt dan van ons een retourbevestiging met het retourenservicenummer en de retourinstructies die u dient op te volgen. Indien u een ander maat/kleur wenst te ontvangen kunt u dat aangeven op de factuur die u meestuurt met de retourzending. Indien u wilt dat wij het artikel alvast reserveren voor u stuur dan een e-mail naar info@designerfashion.nl onder vermelding van uw retourenservicenr. en de gewenste maat/kleur dan houden wij het alvast apart voor u. Wij zullen éénmalig de verzendkosten voor het opnieuw te versturen artikel voor onze rekening nemen (mits niet meer dan 25% afgeprijsd). Het nieuw te versturen zal worden verstuurd nadat we de retour in goede orde hebben ontvangen.
- De artikelen dienen per omgaande doch uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling in goede orde door ons te zijn ontvangen. Hierna is de koop definitief.
- De artikelen dienen nog in originele staat van verzending te zijn d.w.z. ongedragen, ongewassen, niet beschadigd, voorzien zijn van aangehechte labels en in de oorspronkelijke verpakking. 
- Artikelen welke met 60% of meer zijn afgeprijsd mogen uitsluitend geannuleerd worden conform artikel 8 en niet geruild worden.
6.2 DesignerFashion.nl accepteert uitsluitend ruilingen waarvoor we een aanmelding hebben ontvangen, die aan bovengenoemde voorwaarden voldoen en waarvoor de retourinstructies nauwkeurig zijn opgevolgd.Ruilingen dien niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld zullen niet worden geaccepteerd.
6.3 Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
6.4 Uw retourzending zal na aanmelding en na ontvangst goederen per e-mail bevestigd worden. Indien het een ruiling betreft en u inmiddels een andere maat/kleur hebt besteld zullen we u deze kosteloos toezenden. Indien het een retour betreft zullen we het aankoopbedrag zsm doch uiterlijk binnen 14 werkdagen restitueren.

7 ANNULEREN
 Iedere bestelling kan binnen 24 uur na factuurdatum worden geannuleerd. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@designerfashion.nl
Bij het annuleren van een betaalde bestelling of een artikel uit uw bestelling is zullen er 1 euro adminstratie / refundkosten in rekening worden gebracht. Niet betaalde bestellingen kunnen binnen 24 uur kosteloos worden geannuleerd.

8 HERROEPEN
8.1 De koper heeft, conform de wet koop op afstand, het recht om de bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst (uitsluitend de gehele bestelling) te herroepen, zonder aanbetaling van boete en zonder opgaaf van redenen. De koper heeft dan ook mogelijkheid om het orderbedrag, mits reeds voldaan, gerestitueerd te krijgen. DesignerFashion.nl crediteert in dit geval ook de reeds in rekening gebrachte kosten voor de levering op het bezorgadres. Let wel : de artikelen mogen dan niet gepast zijn of uit de verpakking zijn geweest.
8.2 Hiertoe dient u binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met info@designerfashion.nl. In deze e-mail dient u uw naam, ordernr. en banknr. te vermelden. Tevens geeft u aan dat u uw order wenst te annuleren conform de wet koop op afstand. Mits uw verzoek voldoet aan het bovenstaande ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met het adres waarnaar u uw bestelling kunt retourneren.
8.3 Uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres dient de kleding teruggestuurd te worden voor rekening van de klant. U ontvangt een bevestiging zodra wij uw zending hebben ontvangen en behandeld. Het volledige orderbedrag zal dan binnen 14 werkdagen worden gecrediteerd op uw bankrekening.
8.4 Het recht op herroeping vervalt op het moment dat niet volledig aan alle voowaarden van artikel 8 wordt voldaan. In dit laatste geval zal uw terugzending worden beschouwd als een ruiling conform artikel 6 van onze voorwaarden.

9 NIET TEVREDEN ?
DesignerKids.nl doet er alles aan om een perfect product te leveren en zal alles in werking stellen om onze klanten tevreden te houden. Indien u desondanks niet tevreden bent over onze producten, neem dan binnen redelijke termijn contact op met onze Klantenservice via info@designerfashion.nl  onder vermelding van uw eventuele ordernummer. DesignerFashion.nl zal uw klacht binnen 30 dagen na ontvangst afhandelen. Indien de klacht niet binnen deze periode opgelost kan worden, wordt u hiervan op de hoogte gebracht, met een indicatie van de vertragingsduur.

10 AANSPRAKELIJKHEID
DesignerFashion.nl is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is de verkoper nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.
Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan € 1.000 in totaal.
DesignerFashion.nl is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van www.designerfashion.nl en voor technische of electronische fouten van de online-aanbiedingen.

11 TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHER
11.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
11.2 Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

12 PRIVACY
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

13 COPYRIGHT
Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.

VRAGEN/KLACHTEN/OPMERKINGEN
Mocht u na het lezen van deze voorwaarden nog vragen, klachten of opmerkingen hebben over deze voorwaarden neem dan contact op met onze Klantenservice.
U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar klantenservice@designerfashion.nl

DesignerFashion.nl te Oude-Tonge
KvK te Rotterdam 24361289
E-mail : info@designerfashion.nl
Web : www.designerfashion.nl