• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN DESIGNERFASHION.NL

Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en transacties. Heeft u vragen over één van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot [email protected].

1. ALGEMEEN
1.1 Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.
1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.
1.3 Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven

2. PRIJZEN/AANBIEDINGEN
2.1 Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor het definitief bevestigen van de bestelling wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten via onze website gecommuniceerd.
2.2 DesignerFashion.nl is niet aansprakelijk voor prijsvermeldingen en aanbiedingen die overduidelijk onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, programmeer-, of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 
2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

3 BETALING
3.1 Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website. Bij de hieronder genoemde betaalmethoden zal de verwerking van de betaling verlopen via de betaalprovider Mollie Payments.

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden :
- iDeal 
- Bankcontact/Mister Cash (iDEAL in België)
- Creditcard 

​3.2 Betaling dient direct te geschieden zonder korting binnen 1 dag na factuurdatum.

4. ADMINISTRATIE- EN VERZENDKOSTEN
4.1 De verzendkosten bedragen 3,95 euro per bestelling voor verzending binnen Nederland ongeacht het aantal artikelen dat u bestelt. Bestellingen vanaf € 75,= verzenden wij gratis binnen Nederland. Bij een eventuele actie waarbij er boven een bepaald bedrag geen verzendkosten in rekening worden gebracht zullen deze wel verrekend worden indien bij een ruiling het orderbedrag beneden dat bedrag uitkomt. De verzendkosten voor verzending naar België en Duitsland bedragen 7,95 per bestelling. Voor verzending naar overige landen gelden andere tarieven, u kunt hierover contact met ons opnemen.
4.2 Retourneringen zijn gratis.
4.3 Bij ruiling van een artikel neemt DesignerFashion.nl éénmalig de verzendkosten op zich van het opnieuw te versturen artikel indien dit artikel niet meer dan 25% is afgeprijsd.


5. LEVERING
5.1 DesignerFashion.nl streeft ernaar om bestellingen dezelfde werkdag na ontvangst van de betaling te verzenden. DesignerFashion.nl is hiertoe echter niet verplicht. Mochten wij hiervan om bepaalde redenen van afwijken dan krijgt u hiervan via e-mail een bericht, een bestelling zal echter in principe altijd binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd worden. Onze vaste verzenddagen zijn maandag, woensdag en vrijdag (uitzonderingen daargelaten). U krijgt van ons een verzendbevestiging via e-mail wanneer uw bestelling is verzonden.
5.2 De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na het plaatsen van de bestelling. Indien het niet mogelijk blijkt de bestelling binnen 30 dagen te leveren ontvangt de klant hierover bericht en kan deze de koop kosteloos ontbinden. Uitgezonderd zijn bestellingen waarvoor beide partijen een andere leveringstermijn zijn overeengekomen.
5.3 Indien bij uw bestelling een artikel zit wat nabesteld moet worden is dat vermeld bij de omschrijving van het artikelen. U ontvangt van ons een e-mail wanneer we uw betaling hebben ontvangen en de mededeling dat we het artikel hebben besteld voor u en hoelang de levertermijn daarvan is.
5.4 Mocht een artikel onverhoopt niet (meer) leverbaar zijn, zal dit telefonisch of  per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.
5.5 De verzending geschiedt volgens de AVG –voorwaarden (Algemene voorwaarden voor Goederenvervoer van PostNL ) hetzij via brievenbuspost hetzij via pakketpost. Indien een enveloppe door de brievenbus past zal deze als brievenbuspost worden aangeboden bij PostNL. Voordeel van deze wijze van verzending is dat u hiervoor niet thuis hoeft te zijn. Indien het niet door de brievenbus past zal het met pakketpost verzonden worden. Hiertoe worden door PostNL 2 bezorgpogingen gedaan. Indien het pakketje niet bezorgd kan worden kunt u het afhalen bij de dichtsbijzijnde vestiging van PostNL.

6. RUILEN/RETOURNEREN VAN ARTIKELEN
Wij besteden veel zorg en aandacht aan het verwerken en verzenden van uw bestelling. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Bij ruiling voor een andere maat/kleur zullen wij éénmalig de verzendkosten voor het opnieuw te versturen artikel (mits niet meer dan 25% afgeprijsd) voor onze rekening nemen. Bij retour zullen wij zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag restitueren. Na ontvangst van uw bestelling heeft u een bedenktijd van 14 dagen om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden.
 
6.1 Artikelen kunnen geruild/geretourneerd worden mits aan de volgende voorwaarden is voldaan.
- De artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aangemeld te zijn voor retour op onze website.  U kunt dit doen door in te loggen op 'My Account', mocht u nog account hebben kunt u die eenvoudig aanmaken met uw e-mailadres waarmee de bestelling is gedaan, je bestelling wordt dan direct gekoppeld zodat u eenvoudig uw retour aan kunt melden. Indien u een ander maat/kleur wenst te ontvangen kunt u dat aangeven op de factuur die u meestuurt met de retourzending. Indien u wilt dat wij het artikel alvast reserveren voor u stuur dan een e-mail naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer en de gewenste maat/kleur dan houden wij het alvast apart voor u. Wij zullen éénmalig de verzendkosten voor het opnieuw te versturen artikel voor onze rekening nemen. Het nieuw te versturen zal worden verstuurd nadat we de retour in goede orde hebben ontvangen.
- De artikelen dienen per omgaande doch uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van de retour in goede orde door ons te zijn ontvangen. Hierna is de koop definitief.
- De artikelen dienen nog in originele staat van verzending te zijn d.w.z. ongedragen, ongewassen, niet beschadigd, voorzien zijn van aangehechte labels en in de oorspronkelijke verpakking. U mag tijdens de bedenktijd het product gebruiken of inspecteren zoals u dat in een winkel zou doen. Hierbij geldt dat het product uitgepakt of gebruikt mag worden, voor zover nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. 
- Artikelen welke met 60% of meer zijn afgeprijsd mogen uitsluitend geannuleerd worden conform artikel 8 en niet geruild worden.
6.2 DesignerFashion.nl accepteert uitsluitend ruilingen waarvoor we een aanmelding hebben ontvangen, die aan bovengenoemde voorwaarden voldoen en waarvoor de retourinstructies nauwkeurig zijn opgevolgd. Ruilingen die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld zullen niet worden geaccepteerd.
6.3 De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
6.4 Uw retourzending zal na aanmelding en na ontvangst goederen per e-mail bevestigd worden. Indien het een ruiling betreft en u inmiddels een andere maat/kleur hebt besteld zullen we u deze kosteloos toezenden. Indien het een retour betreft zullen we het aankoopbedrag z.s.m. doch uiterlijk binnen 14 werkdagen restitueren. 

7 ANNULEREN
 Iedere bestelling kan binnen 24 uur na factuurdatum worden geannuleerd. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar [email protected]

8 HERROEPEN
8.1 De koper heeft, conform de wet koop op afstand, het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te herroepen, zonder aanbetaling van boete en zonder opgaaf van redenen. De koper heeft dan ook mogelijkheid om het orderbedrag, mits reeds voldaan, gerestitueerd te krijgen. DesignerFashion.nl crediteert in dit geval ook de reeds in rekening gebrachte kosten voor de levering op het bezorgadres. 
8.2 Om de overeenkomst te ontbinden kunt u gebruik maken van ons modelformulier: https://www.designerfashion.nl/service/formulier/
8.3 U moet de bestelling binnen 14 dagen na melding van herroeping op het afleveradres retourneren, de kosten hiervoor zijn voor rekening van de klant. U ontvangt een bevestiging zodra wij uw zending hebben ontvangen en behandeld. Het volledige orderbedrag zal dan binnen 14 dagen worden gecrediteerd op uw bankrekening.
8.4 Het recht op herroeping vervalt op het moment dat niet volledig aan alle voorwaarden van artikel 8 wordt voldaan. In dit laatste geval zal uw terugzending worden beschouwd als een ruiling conform artikel 6 van onze voorwaarden.

9 NIET TEVREDEN ?
DesignerFashion.nl doet er alles aan om een perfect product te leveren en zal alles in werking stellen om onze klanten tevreden te houden. Indien je desondanks niet tevreden bent over onze producten raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

10 AANSPRAKELIJKHEID
DesignerFashion.nl is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is de verkoper nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.
Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan € 1.000 in totaal.
DesignerFashion.nl is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van www.designerfashion.nl en voor technische of electronische fouten van de online-aanbiedingen.

11 TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTER
11.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
11.2 Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

12 PRIVACY
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

13 COPYRIGHT
Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.

VRAGEN/KLACHTEN/OPMERKINGEN
Mocht u na het lezen van deze voorwaarden nog vragen, klachten of opmerkingen hebben over deze voorwaarden neem dan contact op met onze Klantenservice.
U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar [email protected]

DesignerFashion.nl
KvK te 77783646
BTW nr: NL003236889B82
E-mail : [email protected]
Web : www.designerfashion.nl